top of page

AI LEGAL MK
Адвокатска канцеларија

Ваш доверлив партнер

PRACTICE AREAS

УСЛУГИ

Правни области & Индустрии

КОРПОРАТИВНО ПРАВО

Нашето разбирање е дека основната улога на...

РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИ

Тимот за разрешување спорови на AI LEGAL MK е вешт во справувањето...

РАБОТНИ ОДНОСИ

Пазарот на трудот минува низ брзи трансформации, поттикна...

ЕНЕРГЕТСКИ СЕКТОР

На Енергетскиот сектор во Северна Македонија  и...

ФАРМАЦИЈА И ПЗО

Фармацевтските компании и здравствените организации...

УГОСТИТЕЛСТВО

AI LEGAL MK е позната по својоt опсег на компетенции...

OUR VISION

ЗА НАС

Александар Ичоќаев, основач на AI LEGAL MK, има стекнато повеќедецениско искуство во правната професија. Тој напредуваше од приправник во “прв во рангот“  во текот на 15 години,  работејки во една од најистакнатите адвокатски канцеларии во Скопје, по што следеше тригодишен период мандат како „ Of Counsel“ во најголемото и првоto регистрирано адвокатско друштво во Македонија.  Во 2022 година ја основа AI LEGAL MK  и ја превзеде позицијата управувачки партнер.

Александар има значително искуство во советување клиенти од енергетскиот сектор, фармацевтската индустрија  и индустријата за брза храна.  Повеќе можете да прочитате во поглавјето ИНДУСТРИИ.

Секогаш кога е потребно, AI LEGAL MK соработува со квалификувани професионалци во различни области, вклучувајќи адвокати, адвокатски друштва, даночни советници и други експерти.

CONTACT

КОНТАКТ

КОНТАКТ

Булевар Св. Климент Охридски 20/1-1,

Скопје, Република Северна Македонија

Е-пошта: icokaev@ai-legal.mk
Тел.: +389-2-221-015

Моб.: +389-75-266-947

 

Повеќе информации

Back to Top

НАГОРЕ

bottom of page